Bloomenko stoji za

kvalitet, pouzdanost i

povjerenje.

From Diaspora

to Balkan with Love

Poklonite cvijeće

bez obzira gdje se nalazite.

Cvijeće je najljepši

jezik na svijetu.

O NAMA

Ko stoji iza Bloomenka?

Bloomenko je projekt FA Funivia GmbH iz Beča. U suradnji sa Twist Zeitschriften Verlag GmbH i poznatim časopisom KOSMO, https://www.kosmo.at. Zajedno sa našim partnerskim cvjećarima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije zalažemo se za kvalitetu, pouzdanost i povjerenje.

Naša misija

Sa Bloomenkom stvaramo mogućnost našim kupcima iz cijelog svijeta da se cvjetni aranžmani isporučuju lako, brzo i sigurno u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Pored toga, podržavamo lokalne partnere / cvjećarnice u otvaranju novih tržišta.

Poklonite cvijeće bez obzira gdje se nalazite

Cvijeće je najljepši jezik na svijetu.

Ova poznata izreka nije izgubila na točnosti, jer ništa ne izražava radost, ljubav, naklonost, suosećanje, prijateljstvo itd., kao odgovarajući cvjetni aranžman.

Za Bloomenka je potpuno nebitno da li ste kod kuće u Beču, na poslovnom putu u Berlinu ili na plaži na Ibici: Na Bloomenko.com je uvijek moguće brzo, lako i sigurno naručiti cvijeće gde god da se nalazite.

Kvaliteta, tradicija i modernost!

Bloomenko ima partnerstva sa najboljim cvjećarima u svim gradovima Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Veliku vrednost smo pridali dugogodišnjem iskustvu, kvaliteti i posebno održivosti. Naši buketi su standardizirani; Zajedno sa našim partnerima osiguravamo da ih vaši najmiliji prime u prikazanom stanju i količini.

Zustellung

24/7 dostava
365 dana

Partner

Preko 200
partnera

Wunschtag

dostava na
željni dan

BESTSELERI